Защо на русенци им пречат тротинетките?

4

Вандализмът срещу тротинетките в Русе продължава

Защо на русенци им пречат тротинетките? Този въпрос си задаваме след поредния случай на дребно хулиганство. Електрическото превозно средство е забито в дърво в близост до булевард "Панайот Волов" поради неизвестни причини.

В града зачестиха случаите на изпочупени скутери или захвърлени на необичайни места. Някои от тях се намериха, натикани в кошче за боклук.

100 електрически тротинетки отново са на разположение на русенци от миналия месец, след като фирмата-оператор за кратко бе преустановила дейността си. От там очакват сигнали за намерени или захвърлени на необичайни места превозни средства, както и за намерени части или счупени скутери.

За съжаление, на този етап услугата няма да може да се предлага за придвижване до съседния Гюргево, но не е изключено в бъдеще тази идея да се реализира. А колко от тротинетките ще оцелеят дотогава не е ясно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Спас
    И лайна да се сложат на центъра и тях ще омажат, смачкат или откраднат. Русенеца е дебил от класа.
  • 7
    16
    Гражданин
    С тротинетки обикалят само дрогирани и наркодилъри с отнети книжки трябва да се забранят тотално
  • 12
    15
    Русенец
    Този път съм съгласен с адаша. Едно женско сигане с тротинетка претрепа една жена с колело в центъра. Направо я връхлетя странично и от удара жената излетя настрани, на паважа. Сигането не се извини, но напсува жената и си замина. Тротинетките са превозни средства с двигател, бил той и електрически. Следва да се водят МПС, както и електромобилите се водят МПС, и да се изка някаква правоспосособност за тях или поне навършени години. Нпълнолетните не познават правилата за движение, нито знаците, но карат с тротинетки по улиците, между колите.
  • -8
    14
    До 13
    Батериите на ел. тротинетки са с капацитет около 0,35 kWh и с тях изминават между 15 и 40 км ! Това е енергия колкото консумира за денонощие крушката във външната ти тоалетна… точно до конюшнята ти.
  • 10
    13
    до 12
    Конските каруци са още по-екологични. Конете пасат трева и торят полянките и асфалта. Тротинетките се зареждат с ток, в Бг той основно се произвежда от въглища. Май си от пишман зелените. ЕС в момента се управлява от такива. Хайде като узрееш тогава да даваш мнения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари