Защо Летище Русе отиде в частни ръце за нула лева?

5
Предложението летището да се даде на концесия е на Пенчо Милков
Предложението летището да се даде на концесия е на Пенчо Милков Видео: Euronews Bulgaria

Предложението летището да се даде на концесия е на Пенчо Милков

Да получиш концесия на летище срещу обещание. Съвсем възможно - ако си в Русе.

В началото на тази година, без търг и конкурс и само срещу обещание за солидни инвестиции Летище Русе беше прехвърлено в частни ръце, съобщава Euronews Bulgaria. Срещу нула лева. Случаят е един от най-обсъжданите в предизборната надпревара за кметския пост. Как се стигна до тук и какво е състоянието на аеропорта?

Летището се намира в село Щръклево и е "на трупчета" от няколко десетилетия. Решението да се даде на концесия срещу обещания в следващите 10 години и в него да се инвестират 14 милиона лева, е предложено от настоящия кмет на Русе Пенчо Милков.

Какво отговаря Милков, попитан в София, дал ли е Летище Русе срещу нула лева?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    21
    Хммм..
    Много тролове тука бе.! Аз па само заради вас,ще гласувам за него! Кви червени пенсии,кви комунисти..? Тях от десетилетие ги няма! Едни и същи глупости,аман!И аз не съм доволен от чистотата в града,обаче знам как действат другите и е очевидно,че на него му се пречи. Помня какво беше в София за да изберат бокич.. боклук навсякъде. Не го извозваха, докато не дойде той да спаси столицата...
  • 2
    20
    тоди
    Не съм фен на кмета, обаче атаката срещу управлението му е грандиозна. Но защо точно сега пореди изборите, къде бяха тези всичките твари който сега гледат да го наврат в 9та глуха...Не знам дали е прибрал пари, ама се отървахме от проблема с камионите - факт. Колко години никой не направи нищо по този въпрос, май и това го забравихте. И пак казвам, не съм нито червен, нито син , нито бембян...Новото управление иде с голяма агресия, така като превзеха и парламента, скоро дълбоко ще съжаляваме всички, и спасение няма да има.
  • 14
    19
    ZZZЮ€
    Защо летище Русе отиде в частни ръце?Защото Пенчо Милков си взе комисионна.
  • 14
    18
    До 7
    Няма да бъде ли?! Ще видите вие как ще го преизберат изкукуригалите червени пенсионери, че ще се чудим откъде ни е дошло! Дано не съм прав, ама надали...
  • 20
    17
    Щото кмета е продажен
    Да се заеме прокуратурата, що питате гражданите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари