Зарибиха река Арда с 3000 балкански пъстърви

2

Едногодишните рибки заплуваха в реката

3000 балкански пъстърви заплуваха в река Арда.

Териториално звено - Смолян към ИАРА проведе зарибяване на горното течение на река Арда с 3000 броя едногодишни балкански пъстърви, съвместно със сдружение от гр. Смолян. Зарибителният материал беше доставен от пъстървово стопанство в село Триград и придружен с необходимите документи за произход и здравословно състояние, допълниха от агенцията.

ИАРА призовава любителите риболовци да бъдат отговорни при практикуване на своето хоби и да подават своевременно сигнали при забелязани нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    11g24g 9okto
    Zamina po al xaa
  • 1
    1
    Русе
    Абсолютно симулиране на дейност + източване на пари! Тези дребосъци, които сте пуснали ще са храна за големите риби+птиците по реката за 1 седмица. 98% ще дадат фира! Зарибява се с риби по 100-200гр всяка, за да може да съществува. И какво са 3000бр? 30кг!!!Това е 1 чувал рибки! Смешници! Зарибете с 1 000 000 бр х 100-200гр и ЗАБРАНЕТЕ ВЗЕМАНЕТО НА РИБА ЗА 5Г!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари