Заради тези първенюта сме на този хал

14
Ако имаха поне капчица самооценка, реален поглед към Русе, те нямаше да се снимат, а да се скрият вдън земя
Ако имаха поне капчица самооценка, реален поглед към Русе, те нямаше да се снимат, а да се скрият вдън земя

Гледам предизборните снимки на ГЕРБ Русе и ме е срам… Срам защото тези дето са се изтипосали с широки усмивки и самодоволни лица, се готвят отново да управляват бедна България.

Ако имаха поне капчица самооценка, реален поглед към Русе и България, те нямаше да се снимат, а да се скрият вдън земя. Защото заради тези там, първенюта от снимката, сме на този хал.

Първи по смъртност, бедност, корупция и упадък. Русе отдавна умря. В агония се намира и страната ни. Водят ни калинки и техните подопечни.

Красен Кралев дали знае как се казва главната улица на нашия красив град?!

Как се очаква този спортист да бъде визионер и модерен политик, милеещ за града и родината? Ами Пламен Нунев от Бяла или Алисе Муртезова от някакво затънтено разградско село?! Точно тези хора са се устремили към властта и бързат, бързат да работят за нея.

Не че има нещо лошо в това да произхождаш от малко населено място, но гордите русчуклии, дето са били нашите дядовци и баби, ще се обърнат в гроба, ако разберат как тези двамцата са оглавили властта. Малките хора имат малък светоглед. Това е положението.

Отдръпнете се бе, хора! Дайте път на знаещите и можещите!

Има млади хора останали все още и такива дето не са тръгнали за белия свят. Има! Но не им давате шанс. Заради интересите на задкулисието, заради собствената си алчност и значимост в очите на слепия. Докога?!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари