Пламен Нунев: ГЕРБ - Русе извади най-доброто в момента, което има

2
Смятам, че мога да дам много на русенци, виждате, че съм активен човек, който не търпи да има недовършена работа, заяви водачът на листата Красен Кралев
Смятам, че мога да дам много на русенци, виждате, че съм активен човек, който не търпи да има недовършена работа, заяви водачът на листата Красен Кралев Видео: Русе Медиа

Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Русе.

Водач е спортният министър Красен Кралев, на второ място е депутатът и областен координатор на ГЕРБ Пламен Нунев, трета е административният директор на Лечебни заведения „Медика“ Алисе Муртезова. Четвъртото място е за коалиционния партньор – областния председател на СДС Станимир Станчев.

Щастлив съм, че съм номиниран от партийните ни структури в Русе, щастлив съм, че съм водач тук, и ще направя всичко възможно да се поздравим с голяма победа, каквато нашите симпатизанти очакват тук. По време на моите два мандата като министър имах възможността да идвам често тук, да направим изключително много неща за русенския спорт. Искам да благодаря на г-н Нунев че през тези години беше толкова активен и винаги съм завиждал на Русе, че има толкова активен народен представител, защото постоянно контактуваше с мен, за да може да работим още и още за Русе, никога не му беше достатъчно това, което правим. Аз съм щастлив от това, което сме постигнали тук. През този период развих много приятелства, много контакти тук в Русе и смятам, че ще можем да продължим напред да работим не само в областта на спорта, но и за развитието на града. Смятам, че мога да дам много на русенци, виждате, че съм активен човек, който не търпи да има недовършена работа“, заяви пред Русе Медиа Красен Кралев.

Целта, която си поставят кандидатите на ГЕРБ-СДС, е да постигнат най-малко същия резултат от предишните избори. Водачът Красен Кралев сподели, че листата е изключително балансирана между опитни и млади хора. „Имаме представители от системата на здравеопазването – Алисе Муртезова и Бедрос Пехливанян, общопрактикуващият лекар д-р Георги Георгиев. Имаме представител на националната сигурност в лицето на Пламен Нунев, на интелигенцията – директора на Драматичния театър Орлин Дяков и директора на операта Иван Кюркчиев, от системата на образованието проф.Михаил Илиев, в юридическата сфера – Асен Станчев и Георги Кръстев. Коалиционният ни партньор Станимир Станчев е финансист и в земеделския бизнес“, коментира още Кралев.

Той сподели, че ГЕРБ влиза в кампанията с една визитна картичка от 10-годишно управление, в което е постигнато много, но има още какво да се желае. „Нямаме намерение да се возим на вълната на задоволството от това, което сме постигнали, напротив – това, което сме направили, ни амбицира да постигнем още повече. Предстои много работа“, заяви Красен Кралев.

Пламен Нунев коментира, че ГЕРБ е извадила най-доброто в момента, което има. „От 16 човека 10 са нови. Имаме инженер, имаме предприемач в земеделието подобно на коалиционния партньор – Красимир Костадинов от община Борово, изключително сърцат човек, започна сам с техниката, която има, да ремонтира пътя Брестовица-Ботров. Такива са хората в нашата листа – които се обръщат към проблемите на хората, защото за нас е изключително важно да можем да помагаме“, каза Нунев.

По отношение на липсата в листата на досегашните депутати Светлана Ангелова и д-р Андриан Райков, Пламен Нунев обясни, че това е решение на Изпълнителната комисия. „Политиката за нови лица, които да се появяват, нови политици, които да решават новите проблеми, е правилната стъпка в това направление. За колегите – те ще дадат своя капацитет в изпълнителната власт. Така че партията мисли за всички“, коментира Пламен Нунев.

Ето и пълната листа, от гражданската квота са проф.Михаил Илиев, Евгени Игнатов и д-р Георги Георгиев:

1.Красен Кралев

2.Пламен Нунев

3.Алисе Муртезова

4.Станимир Станчев

5.Бедрос Пехливанян

6.Асен Станчев

7.Орлин Дяков

8.проф.Михаил Илиев

9.д-р Георги Георгиев

10.Красимир Костадинов

11. Евгени Игнатов

12.Кремена Кръстева

13.Иван Кюркчиев

14.Анета Карагьозова

15.Георги Кръстев

16.Мирослав Залев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари