Започна подготовката по издигането на знамето на Рожен

0
Българското знаме ще се развее на 111-метров пилон
Българското знаме ще се развее на 111-метров пилон Снимка: БНТ

Българското знаме ще се развее на 111-метров пилон

След по малко от 3 часа ще бъде издигнат българският трибагреник на Роженските поляни, където утре започва традиционният събор за народното творчество, предаде БНТ. Патрон на инициативата е президентът Румен Радев.

Българското знаме ще се развее на 111-метров пилон. Той е най-високият в ЕС, твърдят организаторите. Средствата за изграждането му бяха събрани чрез дарителска кампания, а инициативата предизвика сериозен обществен отзвук за смисъла и символиката на патриотизма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    айде плювачите почвайте
    Най-високият пилон в света, на чийто връх да се развява огромно американско знаме с размерите на футболно игрище, ще бъде издигнат в американския щат Мейн, съобщи агенция АП
  • 0
    3
    до 1
    Догодина ще се събират пари за знамето на дъгата, знам, че няма да си против да дариш!
  • 0
    2
    що не питаш
    за едни 16 милиона в новия бюджет за какво са?!?
  • 3
    1
    ганя
    Аз да питам инициаторите дето се канят да прилапат 100к държавна пара? Догодина като се налага подмяна на знамето, пластмасови капачки ли ще събираме? Или ще пуснем една държавна поръчка за още няколко десетки хиляди народна пара? Защото списъка с дарители се оказаха само държавни фирми :D Баси фалшивия патриотизъм! БДЖ пред фалит, пък основен спонсор на ПИЛОНА. Всичко оправихме, остана да турим байряка и да се бием в гърдите "булгар! булгар!". Иначе се смеем на макетата за бутафорията, която са построили и техния фалшив патриотизъм сътворен отново с общите им пари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари