Румен Радев: Днес казваме "не" на нихилизма и безродието

1
Това заяви президентът на церемонията по издигането на българския флаг на пилон "Рожен"
Това заяви президентът на церемонията по издигането на българския флаг на пилон "Рожен" Снимка: bTV

Това заяви президентът на церемонията по издигането на българския флаг на пилон "Рожен"

"Днес ние казваме "не" на нихилизма и безродието, които катастрофираха в своето безчестие и си опитаха да охулят тази инициатива", каза президентът Румен Радев, който присъства на церемонията по издигането на българския флаг на пилон "Рожен", предаде bTV.

"Днес, водени от завета на нашите деди и дъга ни пред идните поколения, заставаме заедно, за да издигнем високо българския флаг. Толкова високо, колкото не сме дръзвали дори да го видим в мечтите си и най-вече, за да го издигнем високо вътре в сърцата си", добави той.

Държавният глава каза, че се радва да види толкова хора, стекли се от всички краища на страната.

"Нека българското знаме да продължи да ни обединява и да ни води по пътя на благоденствието на нашия народ. Любовта към България е непреходна", каза той.

"Днес съживяваме паметта на хилядите храбри българи, които загиваха под българското знаме, но никога не допускаха то да попадне в плен. Отдаваме почит към паметта на предците които извоюваха правото българският флаг да се вее свободно", добави Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари