Запълниха дупките на безименната улица до блок 56 в квартал "Дружба 3"

0
Въпреки ремонтът русенци са скептични, че резултатът ще е траен
Въпреки ремонтът русенци са скептични, че резултатът ще е траен Видео: Кис 13

Запълниха дупките на безименната улица до блок 56 в русенския квартал "Дружба 3".

Точно преди седмица в Новините ви показахме разбитата настилка на временния път, който чака вече над 20 години официално да стане улица, излъчи Кис 13.

Трасето е направено с построяването на блока, за да могат камионите да минават оттам. Преди 10 години полажили асфалт, който се амортизирал от автомобилите и дъждовете. Започнали да се образуват коловози и неравности, които не могат да бъдат избегнати. Дори такситата отказвали да минават по пътя.

След като хората заплашиха, че ако не бъдат взети поне временни мерки, ще започнат гражданско неподчинение, от общинското предприятие по поддръжка на улиците отишли вчера, за да запълнят дупките. От фирмата, която коси зелените площи, пък обработили буренясалата растителност около блока.

Въпреки, че на първо време ги устройва, хората смятат, че материалът с който са запълнени дупките няма да издържи и ямите пак ще се отворят след първия дъжд. Засега напрежението е овладяно, но хората остават в готовност да изпълнят заканата си за блокиране на главния път за Разград, ако не бъде решен трайно въпросът с тяхната улица

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари