Запалена газова бутилка вдигна пожарникарите на крак в Русе

0
Инцидент с газова бутилка в жилище на булевард "Цар Освободител"
Инцидент с газова бутилка в жилище на булевард "Цар Освободител" Снимка: Архив

4 сигнала за произшествия са наложили намесата на екипи от пожарникарите в Русе

Вчера в 13:09 часа на телефон 112 е постъпило обаждане за инцидент с газова бутилка в жилище на булевард "Цар Освободител" в Русе. Към местопроизшествието изпратен екип на Първа РСПБЗН. При пристигане на адреса е установено, че проблемът е станал в апартамент на 4 етаж, като стопанинът е загасил бутилката, която вече се е намирала извън блока. Районът е бил обезопасен от пожарникарите.

В 17:09 часа екип на Първа РСПБЗН е реагирал на още един сигнал за проблем с газова бутилка, този път в русенския квартал „Чародейка“, откъдето граждани са сигнализирали за изхвърлена газова бутилка, изпускаща газ в метален контейнер до блок 310. Екипът е обезопасил района и е отстранил бутилката от контейнера.

За времето от 18:18 до 20:20 часа беленските огнеборци са били пратени за оказване на техническа помощ, след възникнали пътен инцидент с три автомобила по пътя Бяла – Попово.

По-късно вечерта, между 20:18 и 21:20 часа екип спасители от СОД – Русе са били пратени да обработят района на детска площадка срещу бл. „Д. Дончев“, където е имало излизащи стършели от дънер на дърво. Мястото е третирано с препарат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари