Зам.-министърка мъртво пияна в бар

2

Заместник-министърката на туризма доц. Надя Маринова е забелязана мъртво пияна и буквално заспала в нощен бар в столицата,

сигнализира читател, който изпрати и снимки в доказателство на скандалното поведение на Маринова.

Това е поредното доказателство за това как властта направи до скоро бедните и безработни реформатори в свръхбогати софиянци, живеещи лускозно. И по стара традиция синдромът "Господин за един ден" е обхванал и тази новобогаташка. Самозабравила се в изобилие и охолство, зам.-министърската очевидно е тръгнала по пътя на пороците и провала.

Срамната сцена се е разиграла на 02.07.2015 в централно софийско заведение. Маринова е забелязана да се вихри на дансинга под звуците на руска музика,

а малко след полунощ, според присъстващи на мястото, тя е заспала в тоалетната на заведението.

След като охраната я е върнала на масата, зам.-министър Маринова е продължила съня си насред нощния бар.

Надя Маринова е заместник-министър на туризма от средата на февруари тази година, като тя е сред общо двамата зам.-министри в министерството поверено на Николина Ангелкова -  бившата секретарка на Плевнелиев, която той самият, заедно с ПМ, номинира.

Докато неравенството остава нерешен проблем, ние не можем да се надяваме на прогрес.Следва да си зададем въпроса, дали премиерът Борисов би одобрил подобно поведение – на публично място министрите му да са пияни и да се излагат по този начин пред гражданите?

Съобщи  Хаштаг-BG.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари