Зам.-кметът на пловдивски район: Петко Караилиев е мой брат, но не поддържаме контакт над 15 години

2
​Зам.-кметът на пловдивски район Димитър Караилиев сподели мнението си на своята фейсбук стена, след като името му бе замесено в скандала с брат му - Чеченеца
​Зам.-кметът на пловдивски район Димитър Караилиев сподели мнението си на своята фейсбук стена, след като името му бе замесено в скандала с брат му - Чеченеца Снимка: Facebook

Зам.-кметът на пловдивски район Димитър Караилиев сподели мнението си на своята фейсбук стена, след като името му бе замесено в скандала с брат му - Чеченеца

"По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното:

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му!

Напротив-осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не!

Обръщам се и към с призив към младите хора-внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора.

Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари