Издирва се 15-годишно момиче от София

0
Велислава Костадинова е в неизвестност от 13 април
Велислава Костадинова е в неизвестност от 13 април Снимка: Facebook

Велислава Костадинова е в неизвестност от 13 април

Издирва се 15-годишнато момиче от София, което е в неизвестност от 13 април. Апел за помощ в търсенето на детето пусна във Фейсбук неговата баба – Оля Симеонова.

От полицията потвърдиха, че момичето се издирва – при тях сигнал е подаден на 16 април във Второ РПУ.

По информация на Оля Стоянова тийнейджърката е облечена с черен панталон, черна блуза и черно яке. Роднините ѝ нямат връзка с момичето, телефонът ѝ е изключен.

„Здравейте приятели! Пиша този пост със сълзи в очите. На снимката е моята внучка Велислава Костадинова на 15 години! Изчезна на 13 април 2023г. От тогава нямаме връзка с нея, изключен й е телефона и никой не я е виждал! Облечена е в черен панталон, черна блуза и черно яке.

Моля всеки който я види или има някаква информация за нея да се свърже с мен на посочения телефон: 0884333259 или на майка й Анелия Василева : 0889030944,“ написа Оля Симеонова – баба на Велислава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Koko
    Скоро бабо ще имаш правнучета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари