Заловиха младеж с дрога в квартал "Родина"

0
21-годишният русенец носел в джоба си плик с марихуана
21-годишният русенец носел в джоба си плик с марихуана

21-годишният русенец носел в джоба си плик с марихуана

На 2 декември около 00:30 часа служители на Второ РУ, при обход по улица "Чипровци", в района на кръгово кръстовище с улица "Шипка", са извършили проверка на лице, придвижващо се с електрическа тротинетка. В хода на полицейските действия е установено, че това е 21-годишен русенец и той носи наркотици. Младият мъж е извадил от джоба си и предал на униформените полиетиленов плик, съдържащ зелена суха тревна маса, за която е заявил, че е марихуана.

Случаят е документиран, като е започнато бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 2:
    Ам' Сярата?
  • 2
    2
    092
    303 блок в Чародейка! Вафлените синове! Тема за размисъл! 205 блок Джонсъновата жена.
  • 4
    1
    фена на Путин
    Тротинедкаджията напушен хвърчи по улиците. Защо не е тестван и тротинедката не му е отнета и не му е съставен акт, като за дрогиран ? Какви са тези глупости ? Ако го докосна с колата този неадекватен гъз ще ме разкостите, а той да си кара мършата на спокойствие след като е заловен с наркотици ? Вие сериозно ли ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари