Заловеният след гонка кандидат-депутат е отказал да даде проба за наркотици

1
Оказал е съпротива, заяви Калин Стоянов
Оказал е съпротива, заяви Калин Стоянов Видео: БГНЕС

Оказал е съпротива, заяви Калин Стоянов

Кандидат за народен представител се опитал да избяга от органите на реда в София, което довело до гонка из центъра.

Случаят е от четвъртък, уведомена е прокуратурата. В първия ден на предизборната кампания коментар по темата направи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде БГНЕС.

"Най-добре е да попитате него за неговото поведение“, каза Стоянов, запитан за случая, разиграл се в района под булевард бул. "Дондуков" и т.нар. стар център.

Изключително професионално отношение от страна на служителите на Столична дирекция. Да, първо има неподчинение от въпросния човек, оттам започва преследване в централна градска част. След като няколко екипа се включват в преследването е спрян въпросният автомобил", обясни Стоянов и добави, че лицето първоначално оказва съпротива.

Впоследствие на лицето е направен тест за употреба на алкохол, който е отрицателен.

"Същият, обаче, отказва да даде проба за наркотици, което е административно нарушение, и той ще бъде санкциониран за това", заяви служебният вътрешен министър и заключи, че за всички действия на лицето относно неподчинението на полицаите са докладвани на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Мърши с пагони
    Тоя „кандидат за депутат“ защо не го пребихте и удушихте до смърт като оня невинен човечец в Стара Загора?
  • 4
    3
    не съм учуден
    Въобще не съм учуден, кандидат за депутат и така наречената партия на Цевнци Чикагото. За тях надали гласуват и семействата им
  • 0
    2
    Гост
    Малеев,(санкциониран).....представям си ,какво още щеше да му се случи ,ако не беше ,,кандидат депутат,,
  • 11
    1
    .......
    Значи ,в тази държава-чалгаджийка в министерството на земеделието,кандидат депутат-наркоман!!!! "Върви народе възродени"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари