Зала "Дунав" протече

0

Зала "Дунав" в Русе протече. Отново. След поредния ремонт.

За това споделиха русенци в социалната мрежа. Кадър от залата показва подложена кофа, която да събира течащата вода, а текстът към фотото гласи: "Снимка от миналото?".

Ето част от коментарите под публикацията:

"Е, не! Пак ли?!?"

"Добре дошли в ремонтираната ни зала"

"Това е фотошоп...Сигурен съм! Сега ремонт на ремонта ще направят, майстори са на това, нали средства трябва да се усвояват..."

По повод на снимката разочарован гражданин написа следното:

"Зала "Дунав" протече. Да, това не е новина, но се случва след така очаквания от години ремонт през лятото и есента. Същото, както при залата за борба. Същото, както при Градския стадион. Казахме си: "Ето, браво, най-сетне, децата и отборите ще имат къде да тренират и ние да присъстваме на спортните им събития без да се излагаме пред гостуващите отбори". Поредният излъган евро-оптимизъм, по-скоро отчайващ евроразвит реализъм. Впрочем, питали ли сте се: кое в Русе не тече СЛЕД РЕМОНТ- зали, стадион, евро-фондове, улици с нескопосани шахти (ул."Буров" 5) и прочие? Отговорни, виновни, наказани, глобени - те за убийствата не ги ..., камо ли за някакви евро-естествени подливки. Малката Виена я превърнаха в Голямата Локва. За което получават национални награди за престиж и свършена работа... Пълен парадокс и реален абсурд!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари