Закъснял пътник се удави, след като бе избутан от кораб в Пирея

1
Арестувани са четирима членове на кораба Blue Horizon
Арестувани са четирима членове на кораба Blue Horizon Снимка: protothema.gr

Арестувани са четирима членове на кораба Blue Horizon

Членове на екипажа на кораб в Гърция избутаха в морето закъснял пътник и той се удави, съобщават гръцките медии, цитирани от вестник „24 ЧАСА“.

Инцидентът е станал снощи на пристанище Пирея, когато 36-годишен мъж се опитва да се качи на кораба Blue Horizon, който е готов за отплаване от пристанище Пирея за пристанище Ираклион, Крит.

Закъснелият настига и се качва на катапулта на кораба, който още не е напуснал кея. Успява, но двама души от екипажа го бутат извън кораба и той потегля.

Мъжът губи равновесие и пада в морето, бори се с вълните, но е изваден мъртъв.

Четиримата членове на екипажа на Blue Horizon са задържани. Това са капитанът, главният офицер, вторият офицер и палубният офицер. Те ще бъдат обвинени в непредумишлено убийство и в нарушаване на членове от Морския кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ...
    Гърчулята винаги са били долни отпадъци.
  • -1
    1
    Indianec v BG
    ДемоНкрация, баце! Еманация на ценности, основани на най-низките човешки страсти (алчност, завист, злоба), еволюирали под неолибералните крила на неофашистите-сатанисти. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари