Заформя се нова мания - корекция на зърна

0
Моите пациентки идват при мен със снимки от списания на зърната, които искат. Те искат да носят прозрачни рокли, което е и причината да се вгледат по-отблизо в зърната си
Моите пациентки идват при мен със снимки от списания на зърната, които искат. Те искат да носят прозрачни рокли, което е и причината да се вгледат по-отблизо в зърната си

След манията по корекцията на гърдите се заформя нова тенденция – промяна във вида на зърната.

Своите наблюдения в това отношение споделя пластичният хирург от Ню Йорк – д-р Норман Роу. Той казва, че има увеличаване в броя на жените, които искат операция на зърната, сподели Tialoto.bg.

Хората се вглеждат във всеки детайл. Вече не са достатъчни корекции като увеличаване на гърдите или ринопластика – жените искат да прецизират всеки елемент. И в наши дни това е възможно“, обяснява д-р Роу, като допълва, че тази тенденция се отчита през последната година.

Тя може да се проследи сред известни личности като Кендъл Дженър, Бела Хадид и Риана, които напоследък се появяват без сутиен, като гордо показват своите зърна.

Моите пациентки идват при мен със снимки от списания на зърната, които искат. Те искат да носят прозрачни рокли, което е и причината да се вгледат по-отблизо в зърната си“, обяснява още специалистът.

Желанията са от всякакво естество – от промяна в цвета на зърното до корекция в симетрията. Жените дори идват да питат за зърна, които изпъкват повече. В по-голямата си част тези операции са минимално инвазивни.

Редица жени споделят, че желанието им е, когато носят бански костюм, зърната им да бъдат по-видими.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари