Задържаха жената, заливала с урина пейки в детски парк

1
Обяснението, което дала било, че искала да изпразни бутилката, за да си налее вода
Обяснението, което дала било, че искала да изпразни бутилката, за да си налее вода Видео: NOVA

Случаят е от София

Жената, заливала с урина в шише детски в парк в София, е задържана за 24 часа.

В петък ви показахме кадри, на които се виждат ясно действията ѝ. Става въпрос за приключенския парк в Борисовата градина.

Ръководството е дезинфекцирало пространството, информира NOVA.

Жената отново е опитала да залее съоръжения в парка. Този път обаче била разпозната и задържана от полицията. Обяснението, което дала било, че искала да изпразни бутилката, за да си налее вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    До 2
    Вижте, сатанизирането на елитна гимназия в града ни не е от полза на никой. Да, допускали сме грешки. За да няма недомръвки, да , Диана Димитрова е била част от екипа ни преди години. Няма тайни особено при сегашната информационна наситеност. За по-малко от година е била член на педагогическия ни екип. Законът не позволява проследяването на здравен статус при назначение, особено при психиатрични заболявания.
  • 8
    3
    Хиподил
    Кой намаза със лайна пъстроцветната дъга
  • 11
    2
    Хайде, хайде
    Хайде без драми. Жената е очевидно с някакви психиатрични девиации. Ще се наложи диспенсаризиране и лечение. Само за пример, че подобна жена, с психиатрична епикриза и лечение бе преподавател по музика в МГ-Русе.
  • 9
    1
    ...........
    Излей си урината в пазвата!!!Мизерница!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари