Убитата жена е оставила бележка

4
В бележката пише, че ако ѝ се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек
В бележката пише, че ако ѝ се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек

В бележката пише, че ако ѝ се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек

Убитата в София жена е работила в мобилен оператор. По информация на bTV тя е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пише, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек.

По информация на медията последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си с бели маратонки. След това изчезва.

На камерите се вижда как тя шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било на въпросната бележка.

Мъжът е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна, допълни медията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари