Задържаха сочения за извършител на бруталното посегателство над момиче

2
Мъжът е арестуван е тази сутрин
Мъжът е арестуван е тази сутрин

Мъжът е арестуван е тази сутрин

Задържаха сочения за извършител на бруталното посегателство над 18-годишно момиче в Стара Загора - Георги Николаев.

Арестуван е тази сутрин, съобщава БНТ.

Скандалният случай предизвика гняв сред обществото, а прокуратурата вчера съобщи, че ускорява разследването.

18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, счупен нос и обръсната глава, след като приятелят ѝ Георги Николаев я нападна и обезобрази с макетен нож.

Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това - като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода. Той работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.

По-късно днес се очаква на съвместен брифинг на полицията и прокуратурата, за да бъдат оповестени повече подробности по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Де да знам
    Този път заглавието е напълно коректно. Защото задържания отрича да е извършил тази гнусотия. А поне аз си мисля, че кой е виновен се решава от съда, а не от ФБ или на протести.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари