Задържаха лихвар, разпространявал порнографски материали с деца

1
На два адреса в Стара Загора са извършени обиски
На два адреса в Стара Загора са извършени обиски Снимка: БГНЕС / архив

На два адреса в Стара Загора са извършени обиски

Служители на ГДБОП - МВР са провели вчера специализирана полицейска операция на територията на град Стара Загора под надзора на районна прокуратура Стара Загора, предава БНТ.

Установено е лице, което чрез използване на информационни технологии, разпространява порнографски материали за създаването, на които са използвани лица, ненавършили 14 години.

В резултат на проведените процесуални действия на служителите на два адреса в гр. Стара Загора, обитавани от Д.Д. са открити и иззети 1 брой лаптоп, 3 броя мобилни телефони, 8 броя запис на заповеди на обща стойност 390 540 лв., договори за заем на стойност 55 000 лв, тетрадки и тефтер със записки с раздадени суми в заеми, разписки за получени парични преводи.

Установено е, че лицето е собственик на 45 имота. Отделени са материали за доклад в ОП-Стара Загора, за образуване на наказателно производство за извършвана от Д.Д. незаконна банкова дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари