Задържаха ирански футболисти след "престъпно" парти с алкохол и жени

0
Някои от арестуваните били в "ненормално състояние" / снимката е илюстративна /
Някои от арестуваните били в "ненормално състояние" / снимката е илюстративна /

Някои от арестуваните били в "ненормално състояние"

Ирански професионални футболисти са били арестувани навръх Нова година заради участие в парти, на което са присъствали жени и се е консумирал алкохол.

От местната полиция не назовават имената и точната бройка на задържаните играчи, но държавната информационна агенция Тесним съобщава, че те са бивши и настоящи футболисти на един от водещите клубове в страната.

"Част от задържаните футболисти са били в ненормално състояние заради консумацията на алкохол", допълват от агенцията. Новогодишният купон е бил в град Дамаванд, на изток от столицата Техеран, уточнява gol.bg.

Иранският закон позволява консумацията на алкохол само на хора, които не са мюсюлмани, и то единствено за религиозни цели. Танцуването с хора от другия пол е забранено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ivan
    Тези кретени,защо не ги гръмнат с една голяма бомба и да се свърши с тях!
  • 2
    1
    Да, така е правилно!
    Това са си обичаи и правила в държавата им! Нима пък е нормално смяната на полове и ненормалниици, правещи се на мъже и на жени да ръководят сащ?! Това някакъв нов морал ли е?! Зам. министър на здравеопазването в сащ е нещо като човек, но е спорно! На снимка изглежда да е изверг, уверете се и вие!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари