Задържаха близо 5,7 кг хероин, скрит в акумулатор

0
Наркотикът е открит в автомобил, пътуващ в посока Сърбия
Наркотикът е открит в автомобил, пътуващ в посока Сърбия Видео: NOVA

Наркотикът е открит в автомобил, пътуващ в посока Сърбия

Близо 5,7 кг хероин, укрит в акумулатор, задържаха митнически служители на МП Калотина. Наркотикът е открит в автомобил, пътуващ в посока Сърбия, съобщиха от Агенция „Митници”.

Около 18,40 ч. на 31.01.2022 г. на Митнически пункт Калотина е пристигнал лек автомобил, със сръбска регистрация, пътуващ от Турция за Сърбия.

В хода на проверка е било установено, че превозван в колата акумулатор е манипулиран и в него са укрити 8 пакета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Общото количество на установеното наркотично вещество е 5,694 кг.

Софийската окръжна прокуратура привлича като обвиняем водачът на автомобила – 33-годишен сръбски гражданин за опит за контрабанда на хероин и е задържан за срок до 72 часа.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари