Забранено е плажуването с домашни любимци

1
Плажът е за всички, недоволни винаги ще има, но сме длъжни да осигурим добри условия на туристите, каза Николай Димитров
Плажът е за всички, недоволни винаги ще има, но сме длъжни да осигурим добри условия на туристите, каза Николай Димитров Видео: NOVA

Плажът е за всички, недоволни винаги ще има, но сме длъжни да осигурим добри условия на туристите, каза Николай Димитров

Забраната за кучета, котки и други животни на плажа е регламентирана в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и общинските наредби. По охраняемите плажове е забранено да се разхождат домашни любимци. Това заяви концесионерът Николай Димитров в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA.

„Не знам какво задоволство изпитват стопаните да водят през жегите своите домашни любимци. Когато има проблем, идва общинска полиция”, обясни Димитров, който също е собственик на домашни любимци.

Плажът е за всички, недоволни винаги ще има, но сме длъжни да осигурим добри условия на туристите. Сутрин рано намираме кучешки екскременти. Голяма част от хората искат да почиват спокойно, вместо отстрани да им бягат кучета. Обичам кучетата си, но не възприемам това, че кучето трябва да плажува заедно с хората. Кучето страда – то няма потни жлези, а и през възглавничките на стъпалата си изпитва болка”, обясни Димитров

Той каза, че има безстопанствени плажове, където собствениците на кучета и котки могат да разходят любимците си. При всеки стопанисван плаж има такива правила, уточни концесионерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Жоро
    Сигурно не знаете Хората ползват кучета за водни спасители А че общината са олигофрени Това е ясно на всички
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари