За 15 долара летим до САЩ

0
Полети от Европа до САЩ само за 15 долара ще пусне в близките години нискотарифна авиокомпания
Полети от Европа до САЩ само за 15 долара ще пусне в близките години нискотарифна авиокомпания

Полети от Европа до САЩ само за 15 долара ще пусне в близките години нискотарифната авиокомпания Ryanair, пише в. "Телеграф". Това съобщи британският вестник "Гардиън", позовавайки се на информация от ирландската авиокомпания. 

Авиопревозвачът ще свърже 14 европейски града с Ню Йорк, Маями и Бостън. Във всеки полет ще има места, които ще струват по 15 долара в едната посока. Така на практика полетите до САЩ ще са по-евтини от тези в Европа. Нискобюджетните полети през океана са логично развитие на европейския пазар, пояснил говорителят на лоу кост компанията. 

Причината е, че "европейските пътници искат да летят изгодно до САЩ. Същото важи и за американските граждани, които идват в Европа". За презокеански линии превозвачът ще закупи нови самолети, пише още "Гардиън". Превозвачът в момента извършва полети от Пловдив до Лондон и Франкфурт на Майн. 

Цените на билетите, резервирани предварително, са между 29 долара до немския град и 49 долара до британската столица. Така дори да не се пуснат полети до САЩ от България, може да се пътува с прехвърляне от големите европейски летища и билетът от Пловдив - Ню Йорк може да излезе около 70 долара.

Сега най-евтините билети от София до Ню Йорк излизат над 600 долара в двете посоки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари