Юристи от цялата страна се събраха в Русе

0
Русе е домакин на конференцията на Българската адвокатура
Русе е домакин на конференцията на Българската адвокатура

Заместник областният управител на област Русе г-н Свилен Иванов приветства участниците в тазгодишната есенна национална конференция на родната адвокатура, съобщиха от областната администрация.

Той отправи пожелания за успешна работа по време на форума и изрази надежда, че ще бъдат предложени промените в Закона за адвокатурата и те наистина ще се случат, тъй като ще са в полза не само на членовете на адвокатските колегии, а и на цялото общество.

Именно обсъждането на залегналите в законопроекта за изменение и допълнение на Закона за адвокатурата въпроси са акцент в настоящата конференция.

Сред основните въпроси, които ще се бъдат обект на дискусии са обхвата на адвокатската дейност, адвокатските възнаграждения, адвокатските регистри, обжалваемосттта на актовете на органите на адвокатурата, дисциплинарните производства и медиацията.

Също така заместник областният управител връчи поздравителен адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров на председателя на Висшия адвокатски съвет г-жа Ралица Негенцова и изказа благодарност на председателя на Адвокатския съвет при Адвокатска колегия Русе г-н Людмил Павлов за отличната организация на конференцията.

Сред официалните гости бяха още заместник-кметът по комунална дейност на Община Русе г-жа Наталия Кръстева, която също приветства участниците, председателят, заместник-председателите и почти всички членове на Висшия адвокатски съвет, председатели и секретари на адвокатски съвети от България, както и юристи от региона и цялата страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари