Ротарианци от цялата страна гостуват в Русе

0

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров беше сред официалните гости на 11-та годишна конференция за Ротари Дистрикт 2482 България.

Той заяви, че за него е чест и привилегия да е част от днешното събитие, събитие, което се провежда за първи път в Русе.

Поздравявам Ви за последователността и амбицията за осъществяването на общата цел – да върнем вярата в доброто“ заяви губернаторът. Г-н Григоров подчерта, че най-важното е приятелството, което е изградено през годините и ще остане завинаги. Областният управител отправи пожелания към всички присъстващи за здраве, вдъхновение и сили в борбата за едно по-добро бъдеще, както и прекрасни спомени от Русе. Той връчи и поздравителен адрес на дистрикт гуверньора 2017 – 2018 г. доц. д-р Емил Коцев, в който се казва:

„Считам, че съвременния и изключително динамичен свят, изпълнен с множество предизвикателства изисква съвместното преодоляване на всяка трудност!“

По време на конференцията, която ще продължи два дена ще бъдат обсъждани теми, свързани с публичния имидж, както и с развитието на членството и приятелството. На срещата ще бъде приет и годишния отчет за изминалата ротарианска година и ще бъде представен бюджета за идната година. Кулминацията ще бъде избора на управителен съвет за предстоящата 2018/2019 ротарианска година.

Събитието беше открито от парад на клубните знамена от цялата страна, които преминаха от сградата на Държавната опера до Паметника на Свободата, където беше поднесен венец и до Доходното здание.

На конференцията присъстваха още заместник-кметът по устройство на територията г-н Димитър Наков, бивши дистрикт гуверньори, както и ротарианци от страната и чужбина. Специален гост беше г-жа Лейла Ристели, представител на Президента на РИ Йън Райзли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари