Юношите на „Ценово“ в активна подготовка за Държавните игри в Дългопол

0
Футболистите преминаха през няколко етапа на подготовка
Футболистите преминаха през няколко етапа на подготовка

Сборният юношески отбор по футбол в Ценово навлезе в последната си фаза на подготовка преди да вземе участие в Дванадесетите държавни игри на спортистите от малките селища.

Тази година състезанията ще се проведат в Дългопол, община Аксаково, от 8 до 10 юли. Младите състезатели от община Ценово ще се представят в турнира по футбол на малки врати.

Футболистите преминаха през няколко етапа на подготовка. Всички състезатели са в много добра спортна форма. Ръководството на отбора се надява да се класираме на челни позиции“, сподели треньорът на „Ценово“ Георги Билев. В турнира могат да участват деца, родени след 2002 година. За игрите в Дългопол ще заминат десет състезатели и треньорския щаб

Дни преди отпътуването за Дългопол председателят на Общинския съвет в Ценово Галина Георгиева поднесе приятна изненада на футболния отбор. Тя подари на състезателите специален екип за участие в надпреварата.

„Надявам се с този екип да се явите и на финалите на турнира. На всички пожелавам здраве и много спортни успехи, а желанието за победа да не ви напуска“, пожела Георгиева на младите футболисти от „Ценово“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари