Юлиян Попов: Не се притеснявайте, няма да ви липсвам

0
Така екоминистърът коментира, че не е част от проектокабинета „Габриел”
Така екоминистърът коментира, че не е част от проектокабинета „Габриел” Видео: NOVA

Така екоминистърът коментира, че не е част от проектокабинета „Габриел”

На фона на политическите сътресения и въпросите ще има ли ново правителство и докога кабинетът „Денков” ще остане на власт, един от министрите му представи пред медиите отчет за свършеното в 9-те месеца власт, предаде NOVA.

Юлиян Попов направи равносметка на работата на Министерството на околната среда и водите и си даде висока оценка за свършеното. Като най-голямо постижение Попов посочи бъдещото участие на България като домакин на глобалния климатичен панел към ООН.

Припомняме, че Попов не е част от проектокабинета, който Мария Габриел представи във вторник.

„Аз ще се занимавам със същите неща - не се притеснявайте, няма да ви липсвам”, каза Попов. Той допълни, че не се ангажира с политическите динамики. „Казал съм от ден първи, че когато се занимава човек с политика, гледа далече напред и си носи оставката в джоба. Вижте - това, което направихме за тези 9 месеца, е огромен труд, много съм доволен от екипа си, много съм доволен от самия себе си”, допълни екоминистърът в оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Димитър Петров
    Да г-н Попов, нито Вие, нито всички бивши и следващи министри на МОСВ няма да липсват на гражданите на град Русе, така както няма да липсва и ТРАЙНО ВЛОШЕНАТА ЕКОЛОГИЯ на града!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари