Юлиан Ангелов: Грозна картина

0
Като председател на предизборния щаб на ВМРО изразявам възмущението си, от раздаването на пари, отправянето на заплахи от ГЕРБ, БСП, ДПС
Като председател на предизборния щаб на ВМРО изразявам възмущението си, от раздаването на пари, отправянето на заплахи от ГЕРБ, БСП, ДПС Снимка: БГНЕС / Архив

Резултатите ни не са провал. Като председател на предизборния щаб на ВМРО изразявам възмущението си, от раздаването на пари, отправянето на заплахи от ГЕРБ, БСП, ДПС. Грозна картина, заяви Юлиан Ангелов, председател на предизобния щаб на ВМРО.

Според него ВМРО освен в София и в доста други градове ще удвои общинските си съветници. В десет - петнадесет общини ВМРО отива на балотаж, подчерта Ангелов. В отговор на журналистически въпрос той каза, че не са обсъждали кой ще подкрепят в София или в други градове на страната.

Запитан как си обяснява загубата на Славчо Атанасов в Пловдив от Дани Каназирева, той отговори, че резултатите им се доближават.

Юлиян Ангелов подчерта, че в Русе, Благоевград, Велико Търново и други градове ВМРО са трета политическа сила, което значи, че партията е в челната тройка на политическата карта на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари