Юлиан Ангелов: ВМРО има реални шансове да поднесе изненада в София на изборите

2
Русенецът е оптимист и за резултата в родния си град
Русенецът е оптимист и за резултата в родния си град Видео: Канал 3

ВМРО има реалните шансове да изненада в София и да стане една от големите партии в София. Видяхме европейските избори, много ни подценяваха, а направихме добър резултат и изненадахме всички. Гарантирам ви, че същото ще стане в София.

Това заяви в "Денят на живо с Наделина Анева" по Канал 3 депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов за предстоящите Местни избори 2019.

"Ние можем да можем да предложим нормален кандидат, голяма част от гражданите искат София да е нормален град, в който нормални български семейства да се чувстват сигурни. Мисля, че ВМРО може да го направи", увери русенецът, без да уточнява имената на кандидатурите за столицата. "Имаме 3-4 кандидатури, няма да разкрия в момента, говорили сме и с хора, които не са от ВМРО. Ще го обявим до сряда", каза парламентарният секретар на Обединени патриоти.

ВМРО има реални шансове с много добри кандидати за големи областни градове - Пловдив, Русе, Благоевград, В. Търново, Шумен, Добрич, Враца, изброи Юлиан Ангелов. Той добави, че ще представят свои кандидати и срещу коалиционен партньор като ГЕРБ. "Какво значение има, ние сме партия, която налага определени тези. Ние не харесваме феодализацията по места в страната", изтъкна Юлиан Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари