Явор Златанов: Любена Петрова е уникален крадец, използва прокуратурата, за да ме ограбят

0
Нови разпити по аферата "осемте джуджета"
Нови разпити по аферата "осемте джуджета" Видео: NOVA

Продължават разкритията по аферата "Осемте джуджета".

Днес показания в ГДБОП даде Явор Златанов. Той и неговият баща - Илия, спорят за собствеността на бизнеса им с асансьори. Двамата обаче заедно обвиняват в рекет бившия следовател Петьо Петров, по-известен като Еврото, информира NOVA.

Явор Златанов не скри, че до тук се е стигнало след „война” с баща му, свързана със семейния бизнес. По думите му двамата не са в добри отношения от години, а той е бил принуден да се откаже от своята част от бизнеса.

"Любена Петрова е уникален крадец, който използва Прокуратурата, за да ме ограбят. Целта им беше да ме убият и за малко да успеят. Откраднаха ми всички спестявания, всички ценности, които бях събрал. Златанов ми отне фабриката с материалите в нея", коментира Явор Златанов.

По думите му аферата можело да се определи като "семеен скандал" допреди да се намесят Пепи Еврото, Любена Петрова и останалите.

"Илия не е добре психически, не се държи адекватно. Не успя да приеме, че бизнесът искаше да го забрави. Зад гърба ми проведе фалшиво събрание на съдружниците, а аз не бях поканен на него. Така искаше да ме изведе от управлението на фирмата" обясни още Явор Златанов. И добави, че очаква този път пред съда да се изправят виновниците, както и прокурорите, замесени в случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Връзката с жена е като ПИН кода - сбъркаш три пъти и си блокиран!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари