Ясновидка: Путин е Избраният!

0
Ясновидката смята, че България ще живне след Великден!
Ясновидката смята, че България ще живне след Великден!

Година без големи катаклизми предвещава ясновидката Божидара Христова

„Само хубави неща виждам за страната. Смятам, че след Великден България ще живне и нещата ще се оправят. Няма да има катаклизми, земетресения, нито наводнения. Освен това народът трябва да проумее, че всичко зависи от нас. Бедствия „отгоре“ няма да ни се дадат, защото ни пазят учителите“ – споделя в интервю за „България днес“ ясновидката Божидара Христова.

Какво ни очаква в световен мащаб?

Не смятам, че ще се стигне до война. Това противодействие на двете религии – християнство и ислям, ще намери отпор от Владимир Путин. Помните ли, че преди време той беше изчезнал през лятото? Именно тогава бе на обучение от Шамбала, посветиха го да поведе борбата за равновесие между религиите. Той ще е човекът, който ще направи това.

Знаете ли, преди време, когато веднъж разговарях с игумен от Атонския манастир, той ми сподели, че именно руснак ще бъде човекът, който ще създаде равнопоставеност между религиите. Човекът тогава каза, че Русия ще изтласка исляма до Босфора. А този наш разговор беше преди повече от 10 години. Сега, като се сетя за думите му, настръхвам, а тогава не му вярвах“ – разказва Божидара Христова.

Владимир Путин бил обучен от учителите в Шамбала

Европейският съюз ще се разпадне на два съюза – православен и католически. Макар че и за това ще трябва много време чисто технически като процес да се случи – допълва гадателката.

Тя разказва, че още преди да се роди, лично Ванга дава името й.

„Още преди да се родя, баба Ванга поръчала на майка ми да ме кръсти така, защото ще помагам на хората. Когато се виждах с нея, тя ми каза: „Що Господ ти е дал, е дал и на мен, но на теб е добавил очите“ – казва Божидара Христова.

Коя е тя?

Близо 16 години феноменът Божидара Христова работи под ръководството на проф. Връбка Орбецова, председател на Съюза на феномените в България. Освен ясновидските си способности тя има вълшебни ръце, чрез които въздейства на редица тежки болести, от които лекарите са вдигнали ръце. Н

ейните способности са доказани в Центъра по хигиена от проф. Данов през 1997 година.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари