Ясновидка разкри кой ще застане начело на България

1
Мария Йотова взриви медиите с това, че обяви дори инициалите му
Мария Йотова взриви медиите с това, че обяви дори инициалите му

Прероден български цар скоро ще се възкачи начело на държавата.

Това обаче няма да е нито един от напиращите сега към властта псевдоспасители, а човек, живеещ в чужбина.

Информацията разкри пред „Мистериите” на „Ретро” топфеноменът Марияна Йотова, която от дълги години живее и работи в Италия. Жената каза, че свише й се е дало да дойде и да сподели информацията с нас.

„По волята на Бог ми се даде да видя, че спасителят на държавата ни отдавна се намира в чужбина. Виждам цялото му име, но за да не му навредят, вие напишете само първата буква „К“. Този човек живее в Белгия, женен е за белгийка, има две деца от нея“, твърди медиумът Марияна.
 
Историческа роля
 
По думите й, както навремето сме си внесли управници, и сега щяло да стане. Ако ли не, нищо добро не ни чакало.

Що се касае до мистериозния спасител, ясновидката е убедена, че в най-близко бъдеще той ще изиграе ключова роля за обръщане на негативните процеси в страната и поемането ни по нов, по-нормален път.

Новият месия бил интелигентен, заможен, притежавал несломим дух и голяма доза борбеност.

На въпрос откъде знае тези неща, Йотова поясни, че от малка има дарбата да предрича бъдещето.

„Аз съм обикновен човек – гастарбайтер, както милиони други сънародници. Това, което мъничко ме отличава, е, че имам дарбата да се свързвам с информационни полета в Космоса, откъдето мога да черпя информация както за миналото, така и за бъдещето на България.
 

Предсказанието на Слава
 
Прелюбопитен факт е, че подобно пророчество навремето е дала и грандамата на световната психотроника - българката Слава Севрюкова.

През 80-те години на миналия век ненадминатата ясновидка пророкува, че лошите времена, които ще дойдат с настъпването на демокрацията, ще продължат около 14 правителства.

След това изведнъж мъката щяла да свърши, щом един човек се завърне от чужбина.

Слава тогава провидяла още, че спасителят на народа е все още 7-8 годишно момче, но в онзи момент не пожелала да издаде повече, за да не обърка съдбата му.
 
Созопол

 
Марияна Йотова обаче казва, че вече е дошло време да сподели онова, което пазителите на България й дават като информация. Тя заявява, че бъдещият управник е родом от свещените християнски земи на Созопол.

Той щял да излезе на политическата арена след 2017-2018 г. и с един замах да съсече гръбнака на престъпността. „Ще заложи много на младите хора, на туризма и земеделието.

Изведнъж ще дръпнем напред. Алжир и Холандия ще изиграят ключова роля за това. От Африка към нас ще потече нефт, а рафинерията в Плевен ще бъде възстановена“, предрича ясновидката.
 
Ключ към бъдещето
 

За дарбата си Марияна разказва, че се отключила след тежко заболяване на 3-годишна възраст.

„Бях вдигнала много висока температура. Започнах да говоря с мъртвия ми дядо. Той е починал някъде 1965-а, аз съм родена 1968-а. Та той ми се яви и започна да ми обяснява как е построил къщата, в която живеем, как е гледал да е най-хубавата и други подробности“, спомня си жената медиум.

Тогава обаче родителите не й повярвали. По време на ученическите години тя също имала различни прозрения, но чак след бума на екстрасенсите от 90-те години започнала да се замисля върху чудесата в живота си, които дотогава приемала за някаква даденост.

“С мъжа ми се занимавахме с животновъдство в село Писарово, Плевенско. Междувременно започнах да ходя за по някой месец до Италия да поработвам домакинска работа. При едно мое пътуване се случи голямо нещастие – съпругът ми почина. Тези хора, които ни помагаха в стопанството, използвали случая и ни окрали до шушка“, връща лентата назад Йотова.

Прибрала се в България отрудената жена, чудила се какво да прави без мъж и без стопанство. „Помолих се на Господ и тогава ми се даде знак“, убедена е Марияна. Започнала да копае градината и тогава намерила някакви много древни монети.

„Аз тази градина съм я копала много пъти - ако са били там, да бяха излезли. Но те се появиха точно в този момент“, вижда някакво обяснение отвъд логиката на разума прозорливата българка.

Тук сподели, че малко преди това да се случи, вероятно от преживяния стрес, в нея се е отворила дарбата й. Тогава гастарбайтерката влязла във фантастичната роля на контактьорка и започнала да получава някакви мисъл-форми от духовни наставници.

Те й диктували сякаш от Космоса по телепатичен път. Марияна разясни, че посланията свише й разкривали нейното бъдеще, това на близките й и на цялата държава.

„Каза ми се например, че следващите 3 години ще бъдат тежки за мен. На практика така и се случи, а съпругът ми още беше жив и нямаше откъде да зная това“, усмихва се сякаш насила препатилата нашенка.

Постепенно Отгоре започнали да й се разкриват много неподозирани факти за историята на България. По думите на Марияна онова, което знаем за своето минало, изобилства от грешки и неточности.

Щом била допусната до люлката на времето, пред българката се разкрили години, имена и сюжети, които не присъстват в никой учебник по история.
 
Загадките на историята
 
„Преди години в Италия гледах една старица. Вечер, преди да си легна, взимах химикалка и тетрадка и Отгоре започваше да ми се диктува. Например кога е роден цар Иван Шишман - 22 юни 1347 г., той и царицата не са били външно красиви, ала са били ерудирани. Шишман е учил в Солун. По негово време е имало един деспот Кенар, който е владеел Софийското поле. За него нищо не се знае от учените. Но най-интересното за мен бе, че царят не е бил истински син на Иван Александър, неговият баща е бил един воин“, хвърля поредната си сензационна теория контактьорката.

Заявява, че благодарение на дарбата си, тя е стигнала назад до сътворението на българската държава. Тук също ни описа с подробности потресаващи неща, скрити под булото на еоните.

Едно от тях е, че създаването на държавата ни се е случило на 3 март 701 г.

„Не мислете, че братска Русия случайно ни е освободила точно на Трети март от османското робство“, загатва феноменалната дама.

Тя е убедено заявява, че България днес нямаше да съществува в този си вид, ако не е била „тайната на рода Кумран“, живял по времето на хан Аспарух.

Източник: Ретро.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари