Ясен Тодоров: Имахме физически проблем да вземем кръвна проба от Семерджиев

0
Според зам.-директора на НСлС обвиняемият не е бил пиян, но най-вероятно е бил дрогиран
Според зам.-директора на НСлС обвиняемият не е бил пиян, но най-вероятно е бил дрогиран Снимка: bTV

Според зам.-директора на НСлС обвиняемият за тежката катастрофа не е бил пиян, но най-вероятно е бил дрогиран

Имахме физически проблем да вземем от лицето (Георги Семерджиев, обвинен за тежката катастрофа на бул. „Черни връх в София“) кръвна проба. В арестното помещение лекарите не успяха да му вземат кръв“. Това каза в интервю за предаването „120 минути“ по bTV Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена служба.

Той призова за промени в Наказателния кодекс, които да облекчат работата на разследващите в такива случаи.

Тъй като Семерджиев не даваше съгласие да му бъде взета кръвна проба, това се случи 30 ч. след тежката катастрофа, при която загинаха две млади жени.

Според зам.-директора на НСлС обвиняемият не е бил пиян, но най-вероятно е бил дрогиран.

Тодоров се похвали, че неговата служба бързо е установила къде се намира Семерджиев. По думите му той е трябвало да бъде издирен от полицията и задържан още на 10 юни, когато е спрян в „Студентски град“ и е избягал на служителите на реда.

Зам.-директорът на следствената служба уточни, че не е част от разследващия екип по този случай, но е убеден, че колегите му ще проведат пълно и обективно разследване и истината ще излезе наяве.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Мляска като олигофрен!
    Ега ти олигофрена! Абе, тоя няма ли да се отучи да мляска досущ като олигофрен когато говори! Просто става по- гаден и отвратителен! Откъде пък ги намира Каскета такива екземпляри - срам за "правосъдната система"! Ама то пък, като знаем КОЙ е "главният прокурор", какво друго да очакваме от "обкръжението" МУ, освен корумпирани некадърници и олигофрени! И безгръбначни лакеи, разбира се!
  • 11
    3
    ЗАКРИВАЙ
    Баси нелепите глупости дето ги говорят по този случай и ПРОКУРАТУРА и МВР. Дано скоро имаме истинска прокуратура и всичките тия да полежат задълго в панделата. "Най-вероятно е бил пиян ама имахме физически проблем" Умствена изостаналост ли? Какъв е тоя физически проблем да бъде тестван поне с дрегер? Не могат да му уцелят вената докато е в ареста? Изобщо какви глупости плещят тия МАЛОУМНИЦИ И НАГЛЕЦИ? Някои изобщо чувал ли е за друг такъв случай, където да не може да бъде тестван за алкохол и наркотици нито с дрегер нито с кръвна проба?
  • 9
    2
    The Justice
    Ясен Тодоров - природно сътворен грозник и един от най-големите боклуци от обкръжението на Каскетски.
  • 21
    1
    русенец
    Значи човекът не е искал и вие не сте го тествали?! Ебах ви законите тогава! Защо правите законите неработещи? За да намирате работа на адвокатите ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари