Търсят кръв, която да покаже дали е бил дрогиран Семерджиев

0
Нова експертиза ще трябва да покаже дрогиран ли е бил Георги Семерджиев
Нова експертиза ще трябва да покаже дрогиран ли е бил Георги Семерджиев Снимка: БТА

Нова експертиза ще трябва да покаже дрогиран ли е бил Георги Семерджиев

Нова експертиза ще трябва да покаже дрогиран ли е бил Георги Семерджиев, когато в катастрофа миналата година уби две момичета, докато караше без книжка и мина на червен светофар. Тя бе назначена днес от Софийския апелативен съд, предаде 24 ЧАСА.

По-рано днес се разбра, че първата експертиза на наркодилъра не е открила дрога. Едва втората е засякла метаамфетамин в кръвта на престъпника, който навремето бе арестуван за уреждане на мачове.

Самата проба обаче не е била съхранявана правилно, посочи адвокатът му Мирослав Христов, затова ще се търси друга кръв за новата експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Гражданин
    Естествено сега ще докажат,че двете момичета/Бог да ги прости!/ са загинали в опит да обърнат колата му,както е била в движение.Друго е страшното - или нашата правосъдна система се продава за жълти грошове,или типове като Семерджиев са фрашкани с пари.Ама с много,много пари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари