Ясен Тодоров: Има данни, че Георги Семерджиев се е отплащал на полицаи

1
Ясно е, че Симона Радева му е помагала, за да влезе в дома си, каза той
Ясно е, че Симона Радева му е помагала, за да влезе в дома си, каза той Снимка: БГНЕС

Ясно е, че Симона Радева му е помагала, за да влезе в дома си, каза той

Разследването на случая „Семерджиев“ върви към финализиране, потвърди в ефира на „Тази сутрин“ по bTV Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена служба.

Той не е учуден, че Георги Семерджиев е шофирал със 166 км/ч, както сочи автотехническата експертиза. Чакат се заключенията от психиатричната експертиза, както и от още няколко технически.

От всички събрани данни до момента става ясно, че той е бил сам в автомобила. Безспорно е и че Симона Радева му е помагала да се укрие. Тя е подсигурила влизането в жилището му.

Има ли полицейски „чадър“ над Семерджиев?

Тези, които са му помогнали, освен Симона Радева, не са полицейски служители и това стана ясно още преди два месеца“, категоричен бе Тодоров.

Разпитани са десетки служители на МВР по това дело и предстои обстойно разследване какви връзки е имал Георги Семерджиев със служители на реда.

Предполагам, че колегите са изискали документите по материалите по огласената от МВР проверка, при която е установено, че 40 служители на МВР са извършили според тях дисциплинарни нарушения“, поясни още Тодоров.

По думите му, след като е образувано досъдебно производство, има данни, че Георги Семерджиев се е отплащал на полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари