Ямбол изпраща Божко с концерт в негова памет

2
Концертът беше подготвен за набирането на средства за лечение на момчето, но Божидар не можа да го дочака
Концертът беше подготвен за набирането на средства за лечение на момчето, но Божидар не можа да го дочака

Младежи изпращат връстник в последния му път с концерт.

В концерта ще участват певиците Славка Калчева, Тони Дачева, Печенката и гъдуларката Десислава Тодорова от оркестър „Чинарите“.

19-годишният възпитаник на ямболската професионална гимназия „Васил Левски“ Божидар Добринов Русев ще бъде изпратен до последния си дом във вторник.

Концертът беше подготвен за набирането на средства за лечение на момчето, пострадало в катастрофа, но Божидар не можа да го дочака.

"Ние, родителите на Божидар, бихме искали благотворителният концерт, организиран за събиране на средства за лечението му, да се състои. Желанието ни е да го изпратим по начина, по който той обичаше да живее - с песни, веселие и купон.

Благодарим на всички, които ни оказаха подкрепа до последния миг от живота на Божидар, за усилията, които положиха, особено неговите приятели и съученици, което само по себе си говори за неговата личност.

Чрез тяхната любов той ще продължи да живее в нас. Благодарим на всички, които се включиха в кампанията за събиране на средства, като за съжаление отворените им сърца не успяха да подпомогнат лечението му, но тези, събрани от организирания концерт и кутиите ще бъдат разпределени в помощ на други деца в памет на сина ни…“ , обръща се в писмото към медиите майката Мима Христова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари