Ядосани майстори потрошиха всичко, което са ремонтирали

10
Строителите поискали още пари
Строителите поискали още пари Видео: bTV

Строителите поискали още пари

Ядосани строители нахлуха с чукове в къща, в която извършвали ремонт, и изпотрошиха направеното от тях, предаде bTV.

78-годишният Мито Митов от Лом е собственикът, а щетите в дома му са на два етажа.

Тримата майстори влезли в къщата, която ремонтирали, посред бял ден с лостове и чукове и започнали да громят.

Те поискали пари и заплашили, че ако не ги получат, ще започнат да трошат.

Митов им отговорил, че ще изчака да свършат работата си и след това ще им плати. Той уточнява, че от 16 500 лева, които му поискали за ремонта, им бил дал вече 15 000 лева. Майсторите обаче му поискали още 7000 лева допълнителната работа, която извършили – като боядисване на таван.

Те удряли с чук плочките в банята, които по-рано били наредили. Сега всичко трябвало да се изкърти и да се направи наново.

Людмил Ангелов, приятел на собственика на къщата, става свидетел на разрушителните действия на майсторите. По-рано един от тях му помогнал за окачването на таван в неговия дом.

Мито Митов е подал сигнал в полицията, а срещу майсторите е образувано досъдебно производство за увреждане на чуждо имущество. Собственикът на къщата казва, че ще води и дело.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    3
    Неймарът
    А дали въпросните майстори плащат данък въобще? Вие познавате ли майстори, който са платили и стотинка данък на държавата? В нашата държава само майсторите и проститутките са освободени от данъци, а ние всички останали яко си плащаме.
  • 3
    2
    Чупакабрий
    А дали им е дал пари въобще? Познавам един майстор,който направи цялостна изолация на една къща и собствениците не му платиха и човека по същият начин си им отмъсти. Така че,монетата има две страни.
  • 14
    1
    хехе
    Кой му е виновен, че се занимава с мангали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари