WINBET е сред най-предпочитаните сайтове за залози у нас

0
Winbet навлезе мощно на българския букмейкърски пазар преди шест години и повиши сериозно конкуренцията в този сектор
Winbet навлезе мощно на българския букмейкърски пазар преди шест години и повиши сериозно конкуренцията в този сектор

Winbet навлезе мощно на българския букмейкърски пазар преди шест години и повиши сериозно конкуренцията в този сектор

Компанията много бързо влезе в крак с всички тенденции и привлече огромен брой любители на залозите. Нещо повече - тя успя да се утвърди и да надгради, и сега е сред най-предпочитаните у нас. Ако не сте опитвали секцията със спортни залози от Winbet, трябва да го направите по-скоро и ще останете приятно изненадани. Брандът предлага абсолютно всичко, което  е популярно сред почитателите на сблъсъци от всякакви дисциплини. Освен това има денонощен обслужващ екип, който ще ви помогне по всяко време, ако имате някакъв проблем.

Регистрацията в Уинбет става бързо и лесно, като за нея ще са ви необходими стандартните лични данни. Няма как да се притеснявате, че някой може да злоупотреби с тях, тъй като компанията отдавна има лиценз от Националната агенция по приходите, а и разполага с един куп защити.

След като си създадете акаунт, имате достъп до всички опции. В спортния сектор те са огромен брой. Модерният дизайн на платформата е съпоставим с визията на световните лидери в бранша. В лявата част на монитора ще видите изредени всички дисциплини, на които може да заложите, а най-отгоре във вертикалното меню е линкът към програмата за деня. Събитията, на които можете да залагате, са хиляди, а географските им параметри обхващат над 100 държави от няколко континента. Всеки един сблъсък предлага голям брой пазари като при най-големите може да достигнат и трицифрено число. Също така в прозорчето на всяка среща ще видите статистика от предишните мачове между тези съперници, с помощта на която можете да направите по-информиран залог. Много от съперничествата вървят с картина на живо, а тези, за които такава няма, са представени с анимирана графика, от която ще научите всичко за случващото се до момента.

Предлаганите коефициенти в Уинбет не са от най-добрите в бранша, но въпреки това са доста атрактивни, а за някои специфични пазари или за аутсайдерите в дадена среща дори водят конкурентите си. Опцията кешаут е налична. Хубавото тук е, че минимумът за залог на колонка при системите е доста по-нисък в сравнение с останалите компании, което позволява да се се развихрите с повече възможни комбинации. Много полезна опция в сайта е функцията "Създай залог". Тя ви дава шанс да комбинирате в акумулатор пазари, които се отнасят до една единствена среща. Какви точно могат да бъдат те, зависи от самия мач, но най-често ще може да комбинирате предположения като краен резултат, двата отбора да отбележат, първо/второ полувреме, брой картони, брой корнери и пр.

Стигаме и до една от гордостите на букмейкъра - бонусите, като сайтът е сред най-щедрите в тази насока. Първо ще бъдете посрещнати с отличен стимул за "добре дошли", а впоследствие ще получавате подаръци според ритъма и начина ви на игра. Нещо повече - българският бранд почти винаги предлага ежедневни бонуси под формата на колело на късмета, кутия с подаръци и разни други. Понякога те дори не са обвързани с депозит и можете да си спечелите сума за игра.

В Уинбет има и секция с електронни спортове. Покрити са най-популярните шампионати, като към всяка среща има разнообразие от пазари. Възможен е и залог за краен победител на конкретен турнир. Има и виртуални спортове - лиги и първенства, които се генерират автоматично от специална платформа на сайта и предлагат залози на определени спортни събития като баскетбол, тенис, бейзбол, конни надбягвания и хрътки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари