Взе ли някой наградата за намирането на северния елен?

3
В момента животното живее в Русе до ледената пързалка
В момента животното живее в Русе до ледената пързалка Видео: NOVA

На 13 декември животното изчезна от стопанство в разградско село

Миналата седмица единственият северен елен у нас изчезна мистериозно, а собствениците му обявиха награда за неговото намиране. Днес животното вече е у дома, за да радва малки и големи.

В дните до Нова година северният елен гостува в Русе. Той живее в добре подредена къща, в близост до ледената пързалка в центъра на града, а шейната му е паркирана отпред.

Идеята е да запознаем децата със северния елен. Те правят асоциация, че това е Рудолф. Проблемът е, че по-малките питат къде е червеният му нос”, каза собственикът на животното Андрей, предава NOVA.

На 13-и декември еленът изчезна от стопанството в разградското село Липник. Собствениците му го издирваха с помощта на доброволци, с дрон и термокамера. След бягството еленът получава и второ име от собствениците си - Бегълс.

И докато през деня Рудолф-Бегълс е готов да позира за снимка, в коледната нощ децата се надяват да полети с чудната шейна на Дядо Коледа и да им донесе желаните подаръци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари