Второкласници зарадваха обитателите на Дома за стари хора „Възраждане“ в Русе

3
Учениците от 2а и 2б клас от ОУ „Братя Миладинови“ изненадаха възрастните хора с песни, стихотворение и ръчно изработени картички
Учениците от 2а и 2б клас от ОУ „Братя Миладинови“ изненадаха възрастните хора с песни, стихотворение и ръчно изработени картички Снимка: Русе Медиа

Учениците от 2а и 2б клас от ОУ „Братя Миладинови“ изненадаха възрастните хора с песни, стихотворение и ръчно изработени картички

Учениците от 2а и 2б класове заедно със своите учители Полина Денчева-Лукова, Екатерина Миланова и Павел Пенчев посетиха Дома за стари хора „Възраждане“ в Русе. Там те бяха посрещнати от възрастните обитатели, които очакваха с усмивки коледната програма на децата.

Учениците изпълниха две песни и едно стихотворение, но най-голямата изненада за възрастните хора бяха ръчно изработените от учениците и техните учители картички. Децата пожелаха на старите хора да са здрави и обичани, а те от своя страна наградиха учениците с подарък – изработени от тях коледни топки и почерпка. Картички бяха подготвени за всички живущи в дома, предаде Русе Медиа.

От името на колектива на ОУ „Братя Миладинови“ картички бяха връчени и на директора на дома Ани Венкова , както и на всички нейни служители. Учениците бяха поканени да посетят отново възрастните хора, а децата обещаха да им гостуват още следващия месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари