Втори ден протести на превозвачите в Пловдив

0
Протестиращите шофьори паркираха и изоставиха камионите на пътя
Протестиращите шофьори паркираха и изоставиха камионите на пътя Видео: NOVA NEWS

Над 30 тира са блокирали "Цариградско шосе"

Втори ден протести на превозвачите. Над 30 тира са блокирали "Цариградско шосе" в Пловдив в знак на протест. Има затруднение в движението на автомобилите, принудени да се движат в една лента, предаде NOVA

Вчера те бяха блокирали входните артерии на града, а днес са вътре в него. Исканията им са в срок до 6 месеца да отпадне биокомпонетът на горивата и да се намали акцизът наполовина. Транспортният бранш не приема и увеличението на обхвата на тол таксите. Искат се оставките на трима министри - на транспорта, на регионалното развитие и на финансите.

От протестиращите обещават тировете да се увеличават с всеки час, докато не стигнат до изхода на булеварда. Няма напрежение. Някои от шофьорите се оплакаха от репресии, защото полицаи са записвали данните им и номерата на камионите. Затова шофьорите предприеха нова тактика. Те паркираха и изоставиха камионите на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари