Втори ден полицията издирва мъжа, напуснал хосписа в село Николово

0
В търсенето на Георги Неделчев са впрегнати допълнителни сили и техника на МВР
В търсенето на Георги Неделчев са впрегнати допълнителни сили и техника на МВР

В търсенето на Георги Неделчев са впрегнати допълнителни сили и техника на МВР

Втори ден полицията издирва 84-годишния Георги Неделчев, напуснал сам хоспис в русенското село Николово.

Това съобщиха от ОД на МВР - Русе.

За изчезването на възрастния мъж са сигнализирали от Дома за стари хора вчера, като по техни данни той не за пръв път напуска сам заведението за настаняване.

Веднага след подаване на информацията са сформирани екипи от областната дирекция на МВР в Русе за издирването му, предприети и реализирани са оперативно-издирвателни действия - както със съдействието на съседни областни дирекции, така и с подразделенията на "Гранична полиция" и жандармерията, включени са и водач със следово куче от разградската полиция.

Малчева обясни, че полицейските екипи са работили цяла нощ на терен, а тази сутрин търсенето в района на село Николово продължава с допълнителни сили и техника на МВР. Паралелно с това полицията извършва и други оперативно-издирвателни мероприятия за изясняване и установяване на евентуалното местонахождение на възрастния мъж.

По данни от дома Георги Неделчев е бил облечен с кафяво сако и тъмно долнище, без връхна дреха и шапка на главата.

От полицията отново призовават гражданите, които разполагат с някаква полезна информация за изчезналия мъж, да сигнализират на телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Да се
    Провери дейността на дома, все пак възрастните хора са им поверени срещу яки пари. Тия дори нямат снимка на настанените. Да се разгледа медицинското досие на мъжа дали е бил психично болен, установен от съответния ред и на какво основание се твърди, че е такъв, кой знае дали престоят не върви с непозволени медицински практики. А проверена ли е сградата на старчески дом, проведени ли са разговори с настанени те там и що за грижа е да се подаде сигнал за изчезването два дни след него след като мъжът е изчезнал в гориста местност без връхно облекло , без храна и два дни тия малоумници го чакат да се прибере. Нещо не е наред с дома за стари хора в Николово
  • 4
    1
    Ivan
    Егати мизерната дупка,и безотговорно отношение на персонала.Няма ли сестри,охрана??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари