Издирват 85-годишен мъж, изчезнал от хоспис в Николово

2
От социалното заведение не разполагат със снимка на Георги Неделчев, която да улесни търсенето
От социалното заведение не разполагат със снимка на Георги Неделчев, която да улесни търсенето

От социалното заведение не разполагат със снимка на Георги Неделчев, която да улесни търсенето

Възрастен мъж с психичен проблем, изчезнал от хоспис в Николово, се издирва от всички институции. По тревога са вдигнати органите на реда, а на място в Николово тази вечер са пристигнали кметът на Русе Пенчо Милков и директорът на дирекция „Социални дейности“ Катя Петрова, предаде Русе Медиа.

От хосписа са обяснили, че не могат да открият мъжа от два дни. Той е избягал без яке, само с вълнено кафяво сако. Ходи с възглавница. Мъжът се казва Георги Неделчев, на 85 години и е родом от Тутракан. За съжаление от социалното заведение не разполагат със снимка, която да улесни търсенето. По неофициална информация те не са подали сигнал в полицията, тъй като са смятали, че ще го открият сами или че той ще се върне.

Днес в следобедните часове граждани са подали сигнал за възрастен мъж в неадекватно състояние на пътя Русе-Николово. На място веднага е изпратен полицейски екип, но човекът вече не е бил там. Издирването е продължило и към езерото. Силите на реда го търсят активно с патрули, като в обходите са се включили и общински служители от КООРС. Утре те ще продължат с акцията на светло.

Призивът на полицията и институциите е, ако някой е виждал човека по описанието, нека сигнализира на телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Как може
    да не подадат сигнал за изчезването при положение какво е времето и как е напуснал хосписа човека. Дали наистина е с психичен проблем?! тъй като психично болните се настаняват в специални заведения. Нещо не е наред, възможно ли е да е бил държан насила човека от платили "загрижени роднини" , дали са му поставяни някакви медикаменти. Трябва да се прегледа цялата медицинска документация, Русенската прокуратура следва да се самосезира
  • 8
    1
    курнелия нейнова
    че то в хосписа здрави и подвижни ли хора изпращат,че да имат сили да бягат , но разбирам го човека и аз бих избягал ,но нямам близки да вкарат кеш да ма друсат у хоспис
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари