Втора състезателка в Олимпиадата е с допинг

0
Украинската състезателка в ски бягането Валентина Каминска е дала положителна допинг проба за анаболни стероиди
Украинската състезателка в ски бягането Валентина Каминска е дала положителна допинг проба за анаболни стероиди

Валентина Каминска е дала положителна проба за анаболни стероиди и още две забранени субстанции

Украинската състезателка в ски бягането Валентина Каминска е дала положителна допинг проба за анаболни стероиди и още две забранени субстанции на Зимните олимпийски игри в Пекин, предаде NOVA

34-годишната Каминска взе участие в три старта в китайската столица, като завърши на 79-то място в класиката на 10 километра, на 70-та позиция в спринтовата дисциплина и на 18-то място като част от украинската щафета на 4х5 километра. Каминска е временно със спрени права до приключване на разследването по случая.

Това е вторият допинг скандал на Игрите в Пекин след този с 15-годишната рускиня Камила Валиева, която е дала положителна проба за забранено вещество в края на декември, но пробата ѝ бе отворена сега. В крайна сметка Спортният арбитражен съд позволи на Валиева да участва и индивидуалната дисциплина на фигурното пързаляне и впоследствие ще реши дали тя ще бъде наказана за провинението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари