Всички сме илюминати

1
Вдигаме пенсиите, заплатите, помощите с 2000 процента. Даже с 3000. И вкарваме виновниците в затвора.  Парите лесно, ама трябва да решим кои са виновниците
Вдигаме пенсиите, заплатите, помощите с 2000 процента. Даже с 3000. И вкарваме виновниците в затвора. Парите лесно, ама трябва да решим кои са виновниците

Острота и хапливост - едно по-различно мнение за живота и всичко, което ни заобикаля!

Лола Монтескьо / 24 часа

"Най-сетне! Истинската истина! Шок, бомба, ужас! САЩ признаха!

Най-сетне истината възтържествува! Доналд Тръмп не е ваксиниран и затова победи! С триумфа на Доналд Тръмп в САЩ сега, а скоро и в други държави онова, което продажни журналисти и ояли се политици крият от народа, лъсна на бял свят! А именно: всички сте илюминати.

Не знам дали чухте, но Тръмп си взе за съветник Стивън Банън - човека, който ръкоположи новините в стил “Шок! Бомба! Истина е!” и избута от сцената скучните класически медии с техните неудобни факти. Банън е собственик на американския сайт Брайтбарт – ако беше на руски, сигурно щеше да се казва Неможетбъйт.ру В България тяхното копие се нарича Брадва – демек тесла, ма по-ячка.

Банън е човекът, който спечели изборите на Тръмп. Неговите послания бяха чути от когото трябва – Народът! Народът, който от Просвещението насам е лъган от политкоректните граждани, най-сетне се разбунтува и взе властта. Сега вече той ще казва кое е истина и кое не. Алилуя, Дарвин и теорията му за еволюцията е лъжа, в това към днешна дата е трудно да не се вярва. Какво следва от победата на народните маси? Само две неща, всичко над две е твърде дълго и сложно. Спираме ваксинациите. Те са опасни.

Мисля, че всички, които смятат ваксините за причинители на болести и отклонения, трябва да получат правото да спрат да ги прилагат. По-добре мор от едра шарка, отколкото от живот с антиваксъри. Поне всичко ще свърши по-бързо. Вдигаме пенсиите, заплатите, помощите с 2000 процента. Даже с 3000. И вкарваме виновниците в затвора.

Парите лесно, ама трябва да решим кои са виновниците. Тръмп каза, че е Хилари. И естаблишмънта, тоест управлявалите досега. Значи в Америка е лесно, но у нас? Кого да опандизим – Цеца, Летеца или всички, които са управлявали? Второто е по-сложно, то у нас само аз и драгият читател не сме били министри. Да не говорим, че някои политици са били на власт с всички партии. Вчера синя, днес червена. Не че сините половината не са били червени де. Българските политици са като сливата, дето синята е червена, докато е зелена.

Виновни за българското дередже са и журналистите. Те пишат неща, които не ни се иска да са верни, следователно не са верни. На всичкото отгоре пишат дълго и няма кой да ги чете. Затова и аз казах всичко още в заглавието – видях, че така правят едни колеги на Запад.

После ще арестуваме бежанците. Не знам дали правите връзката, но откакто има бежанци, застудя. Ноември, ноември, ама бахър. Като ги окаушим, ако продължава да е студено, да приберем и циганите. Тъкмо така ще останат пари за вдигане на заплати и пенсии с 4000%. Щото всички знаем кой ни харчи парите.

Бих предложила да арестуваме и всички турци, защото са ни клали и ни колят 1300 години, но Ердоган вече я свърши тая работа. Бихме могли обаче да арестуваме Ердоган и да си върнем Цариград. Ципрас и да си върнем Солун. От румънците ще си приберем Добруджа, от сърбите всички земи до Белград, Македония ще я вземем без албанците.

Ясно е, че трябва да се отървем от гейовете. Макар че гей се става от ваксини, а ако спрем ваксинациите, тази болест ще бъде излекувана. Когато гейовете се излекуват, политкоректните ще останат без хляб и ще си измрат и без да ги прибираме. С тях и БХК ще си иде. Всякакви неправителствени организации също.

Женките също е добре да бъдат отстранени. Някои кърмят в мола. Други си позволяват да не кърмят. Едни са майки на едно, други на две, трети на нацията, а четвърти никви майки не са.

Все тая - пречат, а и малко от тях имат крака като на Радев жена му – дълги, красиви и победоносни като триумфални арки. По крака в БСП-то определено бият.

Също тия, дето говорят на меко. Ония, които мекат. Бойко Борисов. Веганите. Царят, Цецо, Цеко, Цвецо, Цвъцко, Цецка, Цеца, ЦСКА-то.

Илюминатите и рептилите. Селяните и селяндурите. Всички с апартамент в центъра. Собствениците на повече от две ниви. Както и собствениците на една до две ниви. Всички, които гласуваха за БСП-то. Всички, които гласуваха за РБ. Всички, които избират патриотите. ГЕРБ и останалите. И тия, дето не гласуваха също.

Абе въобще ще арестувам всички, които пожелаете и които са ви пожелали. Най-важното е желанията на народа най-сетне да бъдат изпълнени! Ще питате след всички тия арести кой остава да е народът?

Ми аз!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари