Всеки ден ще се актуализира информацията за "зелените коридори" в Русе

2
Осигурени са 7 специализирани кабинета, а ваксинацията ще се извършва без предварително записване на час
Осигурени са 7 специализирани кабинета, а ваксинацията ще се извършва без предварително записване на час

Осигурени са 7 специализирани кабинета, а ваксинацията ще се извършва без предварително записване на час

Ясни са часовете, в които ще бъде осигурен „зелен коридор“ за всеки, който иска да се имунизира, но не попада в съответната фаза на ваксинационния план. За област Русе това ще може да се случи в седем специализирани кабинета. Това стана ясно от приключила преди минути среща между областния управител Галин Григоров, директора на Регионалната здравна инспекция д-р Маргарита Николова и ръководствата на лечебните структури.

Поради засиления интерес към процеса по имунизация поне на този етап Областна администрация Русе ще информира гражданите на уеб сайта си: www.ruse.bg в кои кабинети ще бъде осигурена ваксина за следващия ден, като имунизацията ще се извършва без предварително записване на час. По-късно през деня очаквайте информация за възможностите за имунизация през утрешния ден.

Детайлна информация относно кабинетите, в които може да се извършва имунизация и съответно часовите диапазони, в които може да се случва това може да бъде намерена на следния уеб адрес: https://www.ruse.bg/informaciya-za-kabineti-i-chasovi-diapazoni-na-zeleni-koridori-za-vaksinaciya-sreshtu-covid-19-v-oblast-ruse. Посочената информация е за всички кабинети в област Русе, но припомняме, че за възможностите за имунизация ще бъдете информирани ден преди това.

При промяна на обстоятелствата ще бъдете информирани своевременно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари