Все повече американци не одобряват президента Джо Байдън

3
Неодобрението за настоящия американски президент е вече 56% показва последно проучване
Неодобрението за настоящия американски президент е вече 56% показва последно проучване Снимка: Twitter

Неодобрението за настоящия американски президент е вече 56% показва последно проучване

Според проучване на NBC News рейтингът на неодобрение на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-високото ниво до момента.

Подкрепата за президента Джо Байдън е спаднала до 41 на сто, а неодобрението за настоящия американски президент е вече 56% показва последно проучване.

Много от гласоподавателите смятат, че възрастта на 80-годишния Байдън е проблем. 74 процента от анкетираните имат опасения, че той няма умствения и физически капацитет да бъде президент, а според 44 на сто същото се отнася и за 77-годишния Тръмп.

Въпреки това избирателите запазват предпочитанията си към Доналд Тръмп и той води значително пред опонентите си независимо от четирите щатски и федерални обвинения.

Според проучването Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на републиканската партия, докато губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава само 16 процента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Sтанко
    Освен войната, друго нещо да е направил?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари