Времето остава слънчево и горещо

0
Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°
Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°

По-значителна облачност ще има над Източна България, но без съществени валежи

През нощта над по-голямата част ще бъде предимно ясно. По-значителна облачност ще има над Източна България, но без съществени валежи. Вятърът в източните райони временно ще отслабне. Утре над страната ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността над Източна България, а след обяд и над планинските райони. На места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен, в източните райони и временно силен североизточен вятър.

Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 27°, гласи прогнозата на НИМХ.

Над Черноморието облачността ще е често значителна. На много места ще превали краткотраен дъжд, в отделни райони с гръмотевици. Ще духа умерен и временно силен североизточен вятър. Максимални температури: 24°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развие купеста облачност и на много места в масивите от Централна и Източна България ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен, по билата и временно силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра около 14°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари